Service

PICKNICKTAFELS

Op de camping staan meerdere picknicktafels. Deze mag u kosteloos gebruiken en dus ook verplaatsen. Onze voorkeur gaat echter wel uit naar gezinnen met kinderen en gasten die zelf weinig kampeermiddelen bij zich hebben.

BOOTJES

Wij hebben twee roeibootjes in ons bezit. Ook deze mag u kosteloos gebruiken. Graag in overleg met een van ons en kinderen altijd onder begeleiding van hun ouders.

WARME BROODJES

In het hoogseizoen hebben wij dagelijks een broodservice.

U kunt tot 22.00 uur s`avonds uw broodbestelling doorgeven en de volgende ochtend vanaf 08.00 uur uw broodbestelling bij de broodtafel ophalen.

Het is wenselijk dat u uw broodbestelling contant betaald.

FRIET & SNACK

In het hoogseizoen kunt u bij ons FRIET en een SNACK bestellen. Wij hanteren de PAN-FORMULE. U komt met u eigen pan waarin u de bestelde friet meeneemt.

Wij gaan de komende periode nadenken en bedenken hoe we de SNACK verder gaan invullen.

WINKELTJE

Vanaf het nieuwe seizoen hebben wij een piepklein winkeltje. Daar bieden daar de nodige houdbare producten aan.

Openingstijden volgen nog.

WOENSDAGAVOND  AMERICAN- BBQ

In het hoogseizoen steken “WIJ” op de woensdagavond de BBQ aan. Dit zal tussen 17.00 en 18.00 uur zijn. Op deze avond kunt u geen frietbestelling doen.

U neemt zelf al uw spullen mee en wij zorgen dat de tafels en de stoelen klaar staan.

Het motto van deze avond is het samenzijn!

 

EN VERDER…

In de algemene ruimte staat een vriezer voor vrieselementen. Deze vriezer kunt u kosteloos gebruiken. Wij zijn niet verantwoordelijk voor spullen die zoekraken.

U kunt bij ons ook een koelkast huren. Kosten zijn Euro 4,- per dag. Als u voor een langere periode bij ons komt, graag alvast aangeven bij uw reservering. Dan zorgen wij dat de koelkast klaar staat bij aankomst.

In de algemene ruimte staan parasols. Deze kunt u kosteloos gebruiken voor bij uw tent, caravan of voor op het strand. Bij vertrek graag weer terug brengen vanwaar u hem heeft gehaald.

Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO