Kamperen

De camping beschikt over een 50 tal ruime kampeerplaatsen met uitzicht op het recreatiemeer of op de bossen. Er zijn plaatsen met schaduw, halfschaduw en volle zon, voor ieder wat wils. Tevens hebben de plaatsen een stroomvoorziening van 10 Ampère en is er een watertappunt aanwezig.

Sanitair gebouw

Het sanitair gebouw heeft in 2019/2020 een grondige renovatie ondergaan en voldoet aan alle eisen van deze tijd. De komende periode gaan we zowel bij het dames- als bij het heren sanitair nog kindertoiletten realiseren.  Tevens hebben wij een aangepast invalidentoilet en douche met een verhoogd toilet en een klapdouchestoel aan de muur.

DAMES SANITAIR

4 douchecabines

4 wastafels/cabines

2 wastafels /gesloten cabines

5 toiletten

1 babybadje

HEREN SANITAIR

4 douchecabines

4 wastafels/cabines

2 wastafels/gesloten cabines

3 toiletten

3 urinoirs

Aan de zijkant van het sanitair gebouw (naast de entree van het heren sanitair) bevindt zich een loospunt voor uw chemisch toilet.

Op alle toiletten is toiletpapier aanwezig.

AFWASRUIMTE

In het eerste deel van de afwasruimte bevinden zich 4 grote spoelbakken. Allen voorzien van warm en koud water. In deze ruimte kunt u eventueel uw handwas doen. Aanwezig zijn in deze ruimte ook voor algemeen gebruik, een strijkplank en een strijkijzer.

Tevens kunt u bij ons gebruik maken van een wasmachine. De kosten zijn Euro 4,00 inclusief het wasmiddel. De wasmachine staat in de algemene ruimte naast de receptie. Voor gebruik graag melden bij een van de eigenaren.

De afwasruimte beschikt over 7 spoelbakken. Aanwezig zijn als extra service afwasteiltjes, schuursponsjes en afwasmiddel.

Tarieven:

ANWB-CLASSIFICATIE VOOR 2018

CAMPING GEOPEND 01/04 TOT 30/09

Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO